A kosár üres!

Általános Szerződési Feltételek

  

Üzemeltetői adatok:

Eladó neve: GalambStop Kft.
Székhelye: 2000 Szentendre, Szentlászlói út 154.
Adószám: 23888289-1-13
Cégjegyzékszám: 13-09-155591
Bejegyezte: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-56624052
Képviselő: Borsos Zoltán ügyvezető
Telefonszám: 06-20-252-4775
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szerződés nyelve: magyar

Fogyasztói panaszügyintézés írásban, illetve telefonon történhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a 06-20-252-4775-as telefonszámon.

 

Termékkínálat:

Webáruházunkban madármentesítésre speciálisan kifejlesztett termékeket kínálunk, kiegészítve a termékek felszereléséhez, telepítéséhez szükségek segédeszközök körével.

A weblapon szereplő képek illusztrációként szerepelnek, a valóságban eltérések előfordulhatnak.

 

Termékkategóriák:

- MadárTüskék

- MadárHálók

- Madárijesztők

- Riasztó szalagok

- Kiegészítő Termékek

 

A termékek online, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

 

Ár és szállítási költségek:

Vállalkozásunk alanyi adómentes, ezért a honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak, ÁFA visszaigénylésére nem jogosítanak! Külön csomagolási díjat nem számítunk fel.

A megrendelt termék ellenértékének kiegyenlítése utánvéttel, illetve előleg fizetésével lehetséges. Csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termék(ek)et, ha a számlát a kiszállításkor rendezni tudja! Át nem vett, visszaszállított csomagok esetén a csomagok visszaszállításának díját a Vásárlóra terheljük! Újra küldését kizárólag a vételár előzetes rendezése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Amennyiben a terméket utánvéttel szeretné megvásárolni, megrendelését Budapestre 3, vidékre 5 munkanapon belül tejesítjük, DPD Futárszolgálat segítségével. A csomagok kézbesítése hétköznap 08.00 és 17.00 óra között történik. Szállítási címként olyan címet kell megadni, ahol ebben az időpontban a címzett elérhető! A sikertelen kézbesítést a Futárszolgálat legfeljebb egyszer ismétli meg.

DPD futárszolgálat utánvéttel:

Költség: 1590 Ft Bruttó

A szállítási díj nincs súlyhoz és értékhez kötve!

DPD futárszolgálat előre utalással:

Költség: 1690 Ft Bruttó

A szállítási díj nincs súlyhoz és értékhez kötve!

Az utánvét költsége kiszállított csomagonként értendő. Amennyiben a rendelt mennyiség nem szállítható ki egy csomagban, úgy a szállítási költség a csomagok számának megfelelően sokszorozódik.

 

Szerződéses jogviszony:

(A távollevők között kötött szerződésekről a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet rendelkezik.)

Az elektronikus Megrendelő kitöltésével és elküldésével a Vásárló elismeri, hogy ismeri és elfogadja az általános szerződési feltételeket, és az abban foglaltakkal egyetért. A megrendelés elektronikus úton történő visszaigazolásával létrejön a szerződés a GalambStop Kft. (továbbiakban: Eladó) és a Vásárló között.

A szerződéskötés kizárólag magyar nyelven lehetséges. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, mely kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 

Megrendelés teljesítése:

A szerződés értelmében az Eladó köteles a Vásárló által utánvéttel megrendelt és az Eladó által írásban – e-mailben – visszaigazolt Megrendelőn szereplő terméke(ke)t a Megrendelőn megjelölt szállítási címre futárszolgálat útján 3 munkanapon belül (Budapest területén belül) illetve 5 munkanapon belül (Magyarország területén, Budapesten kívül) eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl.: a termék beszerezési ideje hosszabb, vagy a termék nem beszerezhető), úgy az Eladó köteles haladéktalanul a Vásárló által a Megrendelőn feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Vásárlót 3 munkanapon belül.

Vásárló köteles az általa feladott Megrendelőn megjelölt és az Eladó által a Vásárló által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és az Eladó által küldött visszaigazoláson feltüntetett, az Eladó által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza, készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A csomag tartalmazza a megrendelt terméket és a számlát, valamint a termék telepítéséhez esetleg szükséges felszerelési útmutatót. Vásárló köteles a kiszállított csomagot a futár jelenlétében átvizsgálni, és az esetlegesen a csomagon észlelt sérülésről jegyzőkönyv felvételét kérni. Ebben az esetben a csomagot köteles Eladó részére azonnal, átvétel nélkül visszaküldeni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Ha az Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Vásárló által esetleg már megfizetett előleg összegét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.

Ha az Eladó a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a Vásárló elállási jogának gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek az Eladót terhelik.

 

 

Elállás joga:

A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Elállási szándékát Eladó bármely elérhetőségén keresztül, illetve postai úton, ajánlott levélben is jelezheti. A Vásárló az elállási jogát a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a megrendelés írásbeli megerősítését, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, illetve, az írásbeli megerősítés hiányában legfeljebb a termék kézhezvételétől számított 3 hónap elteltéi gyakorolhatja. Ha az írásbeli megerősítés kézhezvételére a termék kézhezvételének napjától számított 3 hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított 8 munkanap elteltéig a Vásárló akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől számított 3 hónapból kevesebb, mint 8 munkanap van hátra. Írásban történő elállás esetén azt határidőben teljesítettnek kell tekinteni, ha a Vásárló nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Kézhezvételi időpont a házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható. Amennyiben a Vásárló a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén visszaküldi az Eladó címére (2000 Szentendre, Szentlászlói út 154.). Eladó köteles a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül postai úton visszatéríteni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, így pl. az utánvéttel visszaküldött csomagokat az Eladó nem köteles átvenni. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A Vásárló nem gyakorolhatja a elállási jogát olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

 

Szavatosság, jótállás:

Az Eladó a webáruházban forgalmazott termékeire általánosan 1 év, a külön feltüntetett esetekben ennél hosszabb idejű garanciát és teljes körű csereszavatosságot vállal – kivéve azon eseteket, melyekben a termék sérülése bizonyíthatóan a nem megfelelő használatból ered.

A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok:

-151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

-49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

A fogyasztói panaszügyintézés írásban, illetve telefonon történhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a 06-20-252-4775-as telefonszámon.

Az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen, az internetes vásárlás során az Internet használatából adódó, a Vásárlót ért kár, adatvesztés, támadás miatt.

  

Vásárlás módja:

A megrendelések leadása a GalambStop.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.galambstop.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket Eladó nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat Eladó szintén elektronikus úton küldi el a Vásárló részére.

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, a vásárlás az elektronikus Megrendelő űrlap kitöltésével indítható. Eladó a megrendelést a megadott e-mail címre küldött visszaigazoló e-maillel nyugtázza. Az Eladó és a Vásárló közötti szerződés ennek kézhezvételekor életbe lép.

A megrendelés folyamata a Rendelés Módja menüpont alatt részletesen elolvasható.

 

Adatok kezelése:

Az Eladó a Vásárló adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat harmadik személy (kivéve Futárszolgálat, alvállalkozó) részére nem adja tovább, egyéb (pl. reklám) céljára nem használja fel. A megadott adatok kezelését a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény szerint végzi.

Az Eladó nem köteles ellenőrizni, hogy a Vásárló által megadott adatok valósak, illetőleg helytállóak.

A weblap böngészése során technikai információk nem kerülnek rögzítésre.

 

Jogorvoslat:

Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai, illetve az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései  az irányadóak.